marți, 8 noiembrie 2011

Hell on Wheels

Inafara embargoului militar al Irakului, Afghanistanului si actualmente Libiei, fac si americanii un lucru bun, cel putin ceva care sa nu implice praf de pusca si fum de mortiere, ei fac "Tv Series", WAW !!! GJ
    "Iadul pe roti" sau pe limba apasilor "Calul de foc", e un serial in premiera din 6 noiembrie, care expune destul de fidel impactul somerilor albi si negri deopotriva, proaspat iesiti din razboiul de secesiune pentru abolirea sclaviei, asupra teritoriilor indiene virgine, proaspat explorate de noua inventie a sfarsitului de secol XIX: CALEA FERATA.
Dincolo insa de aparentele tragice ale demararii acestui proiect, ''e necesar sa existe o drama', altfel ce istoria glorioasa ar mai fi avut prima cale ferata transcontinentala din lume ?", se intreaba detasat, guvernatorul.
    Si-si continua monologul, incheind primul episod: Intrega istorie a fost scrisa de lei ! Noi taram biata zebra care se zbate si racneste, patand pamantul cu sangele ei ieftin. Istoria nu-si aminteste de noi cu duiosie, dar istoria e scrisa de zebre pentru zebre.
   Watch and learn !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu