marți, 29 noiembrie 2011

The Kennedys

    O mini-serie despre subtilitatile ascensiunii la putere a familiei Kennedy, ingloband toate micile detalii care il propulseaza pe un simplu individ ''in the front page''.
    Fiind o productie marca History Channel se axeaza in principal pe latura istorico-conspirativa din spatele mandatului faimosului ''Jack Kennedy''; in acelasi timp insa desfiinteaza mitul cultului personalitatii practicat in forma unui populism acerb de fostul presedinte al Statelor Unite.
    Printre caracteristicile compromitatoare ale lui Kennedy se numara o posibila legatura amoroasa cu mult idolatrizata actrita a acelor timpuri, Marilyn Monroe,impreuna cu cu multe alte cuceriri in acele vremuri pastrate ''top secret'', pana la celebra jurnalista care in cele din urma i-a ajuns sotie.
    Ca genealogie e elocvent sa amintesc de oscilatiile ierarhice si nervoase ale tatalui presedintelui, ambasadorul Joe Kennedy Senior, a carui evolutie politica si medicala intruchipeaza masura deplina a adevaratului efect de domino al jocului politic.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu